FRUTAT

ezgif.com-gif-maker (11)

Çfarë janë Frutat?

Frutat janë burimi më i mirë dhe më i rëndesishëm i vitaminave A dhe C

Frutat që duhet të hani çdo ditë

LULESHTRYDHE

morangs-dribbble-unscreen

KIVI

ezgif.com-gif-maker (18)

SHEGË

ezgif.com-gif-maker (15)

BANANE

ezgif.com-gif-maker (17)

QERSHI

ezgif.com-gif-maker (13)

MOLLË

ezgif.com-gif-maker (16)

PORTOKALL

ezgif.com-gif-maker (14)

SHALQI

ezgif.com-gif-maker (19)

Pse duhet të hani fruta?

1. Rrisin Imunitetin

immune_system_and_vaccines_lesson_plan_0

2. Janë faktor mbrojtës me rëndësi

128680-vitamin-c

3. Na jep më shumë energji

811s

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni