UNË ZGJEDH TË JEM I SHËNDETSHËM

Shkarkoni Aplikacionet

Ushqyerja e shëndetshme përmirëson mirëqenien tuaj dhe rrit aftësitë e të mësuarit, duke kontribuar në një performancë më të mirë në shkollë.

Koronaviruset (CoV) janё një familje e madhe virusesh që shkaktojnë sëmundje nga më të lehtat deri tek ato të rëndat.

Të qenit aktiv ju mban të shëndetshëm, mbron zemrën, përmirson frymëmarrjen, ul rrezikun e sëmundjeve të rënda si dhe forcon muskujt dhe kockat.

GUIDA

Ushqehu Shëndetshëm

Koronavirus

Aktiviteti Fizik

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni