Simptomat e Koronavirusit?

Simptomat varen nga virusi, por shenjat e zakonshme përfshijnë:

ethe, kollë, marrje fryme dhe vështirësi në frymëmarrje. 

Ethe

temp

Dhimbje koke

dhimbje-koke

Rrjedhje nga hundët

grip-1

Vështirësi në Frymëmarrje

frymemarrje

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni