Ushqyerja e shëndetshme

Nëpërmjet procesit të ushqyerjes, ne përdorim ushqimin për funksionimin normal, rritjen dhe mirëmbajtjen e trupit tonë.

Përfitimet nga ushqyerja e shëndetshme

Më shumë energji
ezgif.com-gif-maker (5)
Fizik më i fortë
ezgif.com-gif-maker (6)
Rezutate më të mira në shkollë
ezgif.com-gif-maker (7)
Kujtesë më e mirë
ezgif.com-gif-maker (8)
Shëndet mendor më i mirë
ezgif.com-gif-maker (9)
Gjumë më i mirë
ezgif.com-gif-maker (10)

© 2021 Shkollat Për Shëndetin. All Rights Reserved.

Na Ndiqni